Halfords Autolampen W21/5W
 

Halfords Autolampen W21/5W

De Halfords W21/5W autolamp is een lamp die je gebruikt voor je rem- en achterlicht. In deze set vind je twee W21/5W lampen. Aan te raden is om autolampen altijd per twee te vervangen. Bij de meeste auto's kun je prima zelf je autolampen vervangen.

EAN: 8717931991759
Merk: Halfords
Categorie: Auto

Prijs: 3.99 | Koop online bij Halfords

Winkels Productnaam Prijs  
Halfords Autolampen W21/5W 3.99 Naar de winkel

Shop suggesties

 
Halfords Autolampen B8.5D
 

Halfords Autolampen B8.5D

De Halfords B8.5D autolamp is een lamp die je gebruikt voor de dashboardverlichting. In deze set vind je twee B8.5D lampen. Aan te raden is om autolampen altijd per twee te vervangen. Bij de meeste auto's kun je prima zelf je autolampen vervangen.


 
Halfords Autolampen C5W
 

Halfords Autolampen C5W

De Halfords C5W autolamp gebruik je voor kentekenverlichting en interieurverlichting van je auto. Aan te raden is om autolampen altijd per twee te vervangen. Bij de meeste auto's kun je prima zelf je autolampen vervangen.


 
Halfords Autolampen H6W
 

Halfords Autolampen H6W

De Halfords H6W autolamp is een lamp die je gebruikt voor je zijlicht voor, achterlicht of interieurverlichting. In deze set vind je twee H6W lampen. Aan te raden is om autolampen altijd per twee te vervangen. Bij de meeste auto's kun je prima zelf je...


 
Halfords Autolampen P21/4W
 

Halfords Autolampen P21/4W

De Halfords P21/4W autolamp is een lamp die je gebruikt voor je achterlicht en mistlicht achter. In deze set vind je twee P21/4W lampen. Aan te raden is om autolampen altijd per twee te vervangen. Bij de meeste auto's kun je prima zelf je autolampen vervangen.


Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid