Celly Datakabel micro USB
 

Celly Datakabel micro USB

Met deze datakabel met microUSB-aansluiting kan je gelijktijdig gegevens overdragen en de batterij opladen. Met 2,1 A en high speed USB 2.0-aansluitingen gaat opladen, synchroniseren en de overdracht van gegevens een stuk sneller. Kabellengte 1 meter.

EAN: 8021735090496
Merk: Celly
Categorie: Auto

Prijs: 12.99 | Koop online bij Halfords

Winkels Productnaam Prijs  
Celly Datakabel micro USB 12.99 Naar de winkel

Shop suggesties

 
Celly Datakabel USB-C
 

Celly Datakabel USB-C

Snel bestanden overdragen doe je met deze Celly kabel! De 1 meter lange kabel beschikt over een USB Type-C connector waarmee overdrachtssnelheden tot wel 1 GB per seconde haalbaar zijn. Daarnaast dient de kabel, oplader in combinatie met een USB-adapter,...


 
Celly Datakabel iPhone 4 & 4S
 

Celly Datakabel iPhone 4 & 4S

Met deze datakabel voor iPhone 4/4S kan je gelijktijdig gegevens overdragen en de batterij opladen. Met 2,1 A en high speed USB 2.0-aansluitingen gaat opladen, synchroniseren en de overdracht van gegevens een stuk sneller. Kabellengte 1 meter.


 
Celly Datakabel iPhone 5S & 5C
 

Celly Datakabel iPhone 5S & 5C

Met deze datakabel voor iPhone 5S/5C kan je gelijktijdig gegevens overdragen en de batterij opladen. Met 2,1 A en high speed USB 2.0-aansluitingen gaat opladen, synchroniseren en de overdracht van gegevens een stuk sneller. Kabellengte 1 meter.


 
Celly Datakabel MFI Lightning USB
 

Celly Datakabel MFI Lightning USB

Met deze witte Celly MFI lightning naar USB -kabel, is het mogelijk om op te laden en te synchroniseren met je iPhone, iPad of iPod met Lightning connector op je Mac of Windows-pc. De kabel heeft een lengte van 2 meter.


Copyright © 2019 alle rechten voorbehouden. Alle content is eigendom van hun respectievelijke eigenaren. | Privacybeleid