Image of Pure Siesta Rise DAB+/FM Wekkerradio 6,3 x 14,1 cm
 

Pure Siesta Rise DAB+/FM Wekkerradio 6,3 x 14,1 cm

Terwijl jij jezelf oplaadt met wat uurtjes slaap, wordt je telefoon opgeladen via de USB-uitgang van de Pure Siesta Rise. Zo kunnen jullie er allebei weer vol tegenaan gaan, nadat de wekker je de volgende ochtend wekt met een radiozender naar keuze.


 
Image of Pure Siesta Rise S DAB+/FM Wekkerradio met Bluetooth 6,3 x 14,1 cm
 

Pure Siesta Rise S DAB+/FM Wekkerradio met Bluetooth 6,3 x 14,1 cm

Hij is knap, heeft talloze DAB+ zenders paraat, speelt jouw lievelingsliedjes af via Bluetooth en laadt je telefoon op. Wie wil er nu niet naast de Pure Siesta Rise S wakker worden? Er is eigenlijk maar één minpuntje: hij brengt geen ontbijt op...


 
Image of Pure Siesta Rise S Zwart
 

Pure Siesta Rise S Zwart

Ontwaak met jouw favoriete radiozender met de Pure Siesta Rise S wekker. Dankzij de DAB+ ontvanger luister je naar een ruisvrij geluid. Luister je liever naar je eigen muziek? Dan verbind je jouw telefoon of tablet via Bluetooth met de wekker. Voor je...


 
Image of Pure Siesta S2 DAB+/FM Wekkerradio 5,7 x 13,7 cm
 

Pure Siesta S2 DAB+/FM Wekkerradio 5,7 x 13,7 cm

Oké, hij brengt je geen verse croissantjes, maar de Pure Siesta S2 maakt het wakker worden wel iets aangenamer. Door je te wekken met jouw favoriete radiozender en een duidelijk display heb je ineens twee âbeste benenâ om mee uit bed te stappen!


 
Image of Pure Siesta S6 DAB+/FM Wekkerradio met Bluetooth 7 x 14,7 cm
 

Pure Siesta S6 DAB+/FM Wekkerradio met Bluetooth 7 x 14,7 cm

Je opent je ogen en het eerste dat jij ziet, is deze spetter. Dat is nog eens een goed begin van de dag! En je ochtend kan helemaal niet meer stuk dankzij de kraakheldere DAB+ ontvangst, ingebouwde Bluetooth en oplaadfunctie van de Pure Siesta S6.