Image of PT Afdruiprek
 

PT Afdruiprek

Geen afwasmachine en toch op een praktische en stijlvolle manier de afwas doen? Dat kan met het PT afdruiprek. Dit metalen afdruiprek heeft voldoende plek voor borden, mokken en bestek. Afwassen was nog nooit zo leuk! Bestel "PT Afdruiprek " online bij...


 
Image of PT Collection Fotolijst 31 x 31 cm
 

PT Collection Fotolijst 31 x 31 cm

Vader, moeder, vrienden, kinderen.. je kunt ze allemaal op stijlvolle wijze presenteren in deze Collection fotolijst van PT. De lijstjes hebben allemaal een standaard formaat. Geen 'lastig gedoe' met recht knippen en snijden dus. Ideaal!


 
Image of PT Collection Fotolijst 31 x 48 cm
 

PT Collection Fotolijst 31 x 48 cm

Vader, moeder, vrienden, kinderen.. je kunt ze allemaal op stijlvolle wijze presenteren in deze Collection fotolijst van PT. De lijstjes hebben allemaal een standaard formaat. Geen 'lastig gedoe' met recht knippen en snijden dus. Ideaal!


 
Image of PT Cone Waxinelichthouder Set van 3
 

PT Cone Waxinelichthouder Set van 3

Drie kurken op een rij. Deze leuke set van PT Cone waxinelichthouders met dip-dye effect brengt door het gebruik van kurk een beetje warmte in jouw interieur. Letterlijk en figuurlijk, want bovenop is genoeg ruimte voor een waxinelichtje. Gezellig!


 
Image of PT Felt Opbergmand
 

PT Felt Opbergmand

De zachte Felt opbergmand van PT is gemaakt van vilt en biedt genoeg ruimte voor kleine rommeltjes in de woon- of slaapkamer. Fijn dus dat je er niet doorheen kan kijken! Wil je hem verplaatsen? Til hem gemakkelijk op aan een van de leren handvatten....


 
Image of PT Gem Vaas à 16 cm
 

PT Gem Vaas à 16 cm

Als je goed kijkt zie je dat de PT Gem vaas uit twee onderdelen bestaat. Verwijder je de bewerkte onderkant, dan heb je er zo een leuk schaaltje bij. Met deze vaas kan je dus alle kanten op. Het enige wat je nog nodig hebt is een mooie bos bloemen!


 
Image of PT Linea Olifant Memobord
 

PT Linea Olifant Memobord

Dierlijk leuk! Het PT Linea memobord is superhip en in de vorm van een dier. Hij is gemaakt van ijzer en wordt geleverd inclusief vijf knijpers. Heel leuk om bijvoorbeeld kaartjes of foto's aan op te hangen in de slaapkamer van al je vrienden.


 
Image of PT Memo Wandrek
 

PT Memo Wandrek

Zou jij ook graag één plek in huis willen hebben voor alles wat je niet mag vergeten? Dit leuke PT Memo wandrek biedt de oplossing. Met twee handige houten bakjes en drie klemmen voor notities is dit rek perfect voor in de hal of boven je bureau.


 
Image of PT Nimble Bottle Vaas
 

PT Nimble Bottle Vaas

Jouw bloemen hebben nog nooit zo'n mooie plaats gehad in huis. De ijzeren Nimble Bottle vaas van PT is afgewerkt met een zand coating, wat een ruw en stoer effect geeft. Door de flessenvorm zet je deze vaas ook leeg heel leuk neer.


 
Image of PT Nimble Kink Vaas
 

PT Nimble Kink Vaas

Jouw bloemen hebben nog nooit zo'n mooie plaats gehad in huis. De ijzeren Nimble Kink vaas van PT is afgewerkt met een zandcoating, wat een ruw en stoer effect geeft. De knik in het midden van de vaas maakt het ontwerp helemaal af.