Image of MOOS Anneroos Sierkussen 45 x 45
 

MOOS Anneroos Sierkussen 45 x 45

Verander de look van jouw interieur door alleen de kussens te vervangen! Met deze simpele aanpassing kun je jouw stijl duidelijk laten zien. Met deze MOOS kussens vrolijk je de woonkamer op en zorg je voor een knusse sfeer in huis!


 
Image of MOOS Bob Vloerkleed 240 x 170 cm
 

MOOS Bob Vloerkleed 240 x 170 cm

Wanneer je een schilder loslaat op een leeg canvas, zou het Bob vloerkleed van MOOS het resultaat kunnen zijn. Met zijn patroon van verfstrepen ligt het kleed prachtig op jouw vloer. De warme kleuren en het zachte materiaal maken het tot een parel.


 
Image of MOOS Feike Vloerkleed 160 x 230 cm
 

MOOS Feike Vloerkleed 160 x 230 cm

Het Moos Feike vloerkleed is niet té aanwezig, maar drukt zeker zijn stempel in huis. Het toffe patroon van het laagpolige kleed maakt hem bovendien speels en tijdloos. Handig: de rubberen achterkant zorgt ervoor dat hij op zijn plek blijft liggen.


 
Image of MOOS Freek Vloerkleed 240 x 170 cm
 

MOOS Freek Vloerkleed 240 x 170 cm

Is het een dierenhuidje? Nee. Een streepjespatroon dan? Eigenlijk ook niet. Wat wel duidelijk is, is dat dit Freek vloerkleed van MOOS het supergoed doet op jouw vloer. De stijlvolle, warme kleur fleurt jouw woon- of slaapkamer helemaal op, mooi!


 
Image of MOOS Frish Vloerkleed 240 x 170 cm
 

MOOS Frish Vloerkleed 240 x 170 cm

Met een goed kleed transformeer je elke ruimte tot een stijlvolle en sfeervolle plek. Dit MOOS Frish vloerkleed zorgt ervoor dat dat wel goed zit. Het stoere, geruite patroon maakt hem perfect voor een industrieel of Scandinavisch interieur.


 
Image of MOOS Kirsten Manden set van 3
 

MOOS Kirsten Manden set van 3

Tijd voor een frisse wind in huis! Met de stijlvolle MOOS accessoires verander je makkelijk de look van jouw interieur. Het voordeel van MOOS is dat alle producten in meerdere stijlen passen, dus kies jouw lievelingsitems en ga aan de slag! Bestel MOOS...


 
Image of MOOS Leon Staande Spiegel
 

MOOS Leon Staande Spiegel

Een spiegel is onmisbaar in huis, De MOOS Leon staande spiegel is een prachtig exemplaar. Ideaal om elk outfit even in goed te keuren voor vertrek! De strakke staande spiegel staat zeer stabiel en is makkelijk te verplaatsen!


 
Image of MOOS Neven Manden set van 3
 

MOOS Neven Manden set van 3

Tijd voor een frisse wind in huis! Met de stijlvolle MOOS accessoires verander je makkelijk de look van jouw interieur. Het voordeel van MOOS is dat alle producten in meerdere stijlen passen, dus kies jouw lievelingsitems en ga aan de slag! Bestel MOOS...


 
Image of MOOS Paraplubak voor Toonladder Kapstok
 

MOOS Paraplubak voor Toonladder Kapstok

De ruimtebesparende Toonladder kapstok is uit te breiden met deze handige Paraplubak. De paraplubak is eenvoudig aan de kapstok te bevestigen en zorgt er zo voor dat jassen en paraplu's netjes geordend blijven! Bestel MOOS Paraplubak voor Toonladder Kapstok...


 
Image of MOOS Studio Vloerkleed 240 x 170 cm
 

MOOS Studio Vloerkleed 240 x 170 cm

Het MOOS Studio vloerkleed heeft een bijzondere print in Aztec stijl. De figuurlijke print past goed bij een bohemien of industrieel interieur. Het kleed is gemaakt van viscose, polyester en katoen en blijft dus lang mooi. Bonus: het voelt zacht aan!


 
Image of MOOS Vigo Trolley
 

MOOS Vigo Trolley

Op zoek naar een stoere trolley? Gevonden! Dit industriële MOOS design is ideaal als bijzettafel naast de bank. In de lade kun je kleine spullen kwijt, bovenop zet je je glas wijn en onderin je mooiste boeken, een plantje of een stapel warme plaids....