Image of Kartell Abbracciaio Kandelaar
 

Kartell Abbracciaio Kandelaar

De uit aluminium gegoten design kandelaar Abbracciaio van Kartell is ontworpen door Philippe Starck. De kandelaar bestaat uit twee losse vormen die aan elkaar bevestigd zijn, waardoor een prachtige en unieke kandelaar is ontstaan!


 
Image of Kartell Air du Temps Tafelklok
 

Kartell Air du Temps Tafelklok

Een tafelklok in huis is natuurlijk hartstikke praktisch, maar daar gaat het Kartell niet om. Dit schitterende Air du Temps design is een waardevolle toevoeging aan het interieur. Stijlvol, elegant en je kunt er ook nog eens de tijd op zien.


 
Image of Kartell Crystal Palace Wandklok 34 cm
 

Kartell Crystal Palace Wandklok 34 cm

Deze Kartell Crystal Palace klok vraagt de aandacht! En niet omdat hij tikt, maar omdat het strakke, avant-gardistische design in iedere ruimte opvalt. Het zigzagpatroon en het karteleffect maken het een wandklok als geen ander.


 
Image of Kartell Dune Dienblad
 

Kartell Dune Dienblad

Een dienblad met een simplistisch design en een grote functionaliteit. Het dienblad is perfect voor het uitserveren van drankjes en hapjes. Ook te gebruiken als accessoire of kaarsenstandaard. Een mooi ontwerp van Mario Bellini.


 
Image of Kartell Front Page Tijdschriftenhouder
 

Kartell Front Page Tijdschriftenhouder

De Kartell Front Page tijdschriftenhouder is geïnspireerd op een onverwachte windvlaag die de pagina's van een krant doet wapperen. Dit tafereel is de inspiratiebron geweest voor het Zweedse designteam Front. Resultaat is dit prachtige magazinerek!


 
Image of Kartell Infinity Wijnrek
 

Kartell Infinity Wijnrek

Een wijnrek met eindeloze mogelijkheden! Het Infinity wijnrek van Kartell wordt geleverd met losse elementen die naar eigen keuze samengesteld kunnen worden tot een rek voor flessen. Veel flessen? Breid de Infinity dan uit met meerdere rekken! Bestel...


 
Image of Kartell I Shine Vaas
 

Kartell I Shine Vaas

Op zoek naar een bijzondere statement piece voor jouw interieur? Dan ben je bij Kartell aan het juiste adres. De I Shine vaas combineert twee herkenbare vormen tot één sierlijk design. Creatief!


 
Image of Kartell Jelly Serveerschaal à 45 cm
 

Kartell Jelly Serveerschaal à 45 cm

De Kartell Jelly Schaal is een bijzondere verschijning met het transparante kunststof, waaraan de schaal zijn naam dankt. De Jelly kan dienen als decoratie, fruitschaal of als dienblad. Hier maken we maar al te graag op grote âschaalâ gebruik van! Bestel...


 
Image of Kartell Jelly Vaas
 

Kartell Jelly Vaas

Deze vaas heeft geen bloemen nodig om te stralen! Dankzij de bijzondere vormgeving lijkt het alsof de Kartell Jelly Vaas gemaakt is van, de naam zegt het al, gelei. In werkelijkheid is de vaas gemaakt van plexiglas en (gelukkig) een stuk steviger!


 
Image of Kartell Kite Wandplank 2 st.
 

Kartell Kite Wandplank 2 st.

De Kite wandplank is niet alleen een kunstwerk aan de muur, je kunt er ook nog je boeken of accessoires op kwijt. Het stijlvolle Kartell ontwerp is gemaakt van sterk kunststof en is te bestellen per set van twee stuks.


 
Image of Kartell Matelasse Vaas
 

Kartell Matelasse Vaas

Deze Matelasse vaas van Kartell heeft geen bloemen nodig om een stralend middelpunt te zijn. Het verschil in dikte van het glas geeft een bijzonder effect. Zet meerdere vazen bij elkaar en creëer zo een kleurrijk festijn op je vensterbank!


 
Image of Kartell Misses Flower Power Vaas
 

Kartell Misses Flower Power Vaas

Misses Flower Power is de zeer indrukwekkende vaas van Kartell. Naast de elegante vormgeving is het vooral de afmeting van de vaas die haar zo imposant maakt! Door het gebruikte materiaal is ze zowel te gebruiken voor bloemen als planten.


 
Image of Kartell Moon Schaal
 

Kartell Moon Schaal

De Moon schaal van Kartell is ontworpen door Mario Bellini. Het Italiaanse ontwerp is doorzichtig, waardoor het licht doorlaat. Een prachtig gezicht! Geschikt als fruit- of serveerschaal, of puur als decoratie! Bestel Kartell Moon Schaal online bij fonQ....


 
Image of Kartell Only Me Spiegel
 

Kartell Only Me Spiegel

Spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Only Me natuurlijk! De Only Me Spiegel van Kartell is vormgegeven met een transparante, gekleurde rand van plexiglas. Een mooi ontwerp van Philippe Starck.

1244.00
Meer informatie

 
Image of Kartell Paraplubak
 

Kartell Paraplubak

In Nederland kun je helaas niet zonder paraplu! Als je door de buien door moet is het een uitkomst, alleen bij thuiskomt moet je die natte redder in nood wel ergens laten. De paraplubak van Kartell biedt uitkomst! Bestel Kartell Paraplubak online bij...


 
Image of Kartell Shanghai Vaas
 

Kartell Shanghai Vaas

Hij lijkt wel van kristal! De prachtige Shanghai vaas van Kartell heeft een bijzonder ontwerp met een kartelrand. Door het gebruik van transparant kunststof krijg je een mooi schaduweffect wanneer het licht op de vaas valt.


 
Image of Kartell Shibuya Vaas
 

Kartell Shibuya Vaas

Dit vrolijke, kleurrijke vaasje van Kartell springt meteen in het oog. De Shibuya Vaas is voorzien van een deksel. Haal het deksel eraf en je transformeert de Shibuya zo in een schaaltje of decoratiestuk voor op tafel. Hier worden we blij van!


 
Image of Kartell Tic & Tac Wandklok 30 x 30 cm
 

Kartell Tic & Tac Wandklok 30 x 30 cm

De Tic & Tac klok van Kartell is inmiddels een ware beroemdheid onder de klokken. Het ontwerp is de eerste wandklok in de Kartell collectie! Philippe Stark bedacht dit vierkant, transparante design met een uurwerk van Romeinse cijfers.


 
Image of Kartell Tijdschriftenhouder
 

Kartell Tijdschriftenhouder

Een tijdschriftenhouder met vier compartimenten. Een praktische accessoire met een moderne uitstraling. Een uniek design van Giotto Stoppino voor Kartell!


 
Image of Kartell Upper Ladder
 

Kartell Upper Ladder

Een keukentrap hoeft niet alleen maar praktisch te zijn. De Upper ladder van Kartell is de ideale combi van modern design, duurzaamheid en stevigheid. De antisliptreden maken de Upper extra veilig! Bestel Kartell Upper Ladder online bij fonQ. Alle Kartell...


 
Image of Kartell U Shine Vaas/Schaal
 

Kartell U Shine Vaas/Schaal

Op zoek naar een bijzonder statement piece voor jouw interieur? Dan ben je bij Kartell aan het juiste adres. De U Shine vaas combineert twee herkenbare vormen tot één sierlijk design, dat je als vaas of (fruit)schaal kunt gebruiken. Creatief! Bestel...