Image of Gispen Binit Prullenbak 18 L
 

Gispen Binit Prullenbak 18 L

De Gispen Binit Prullenbak 18L heeft een uitneembaar binnenprofiel waardoor de zakken goed blijven zitten en makkelijk te verwijderen zijn!. De naar buiten gevouwen hoeken maken deze designprullenbak uniek! Praktisch en mooi! Bestel Gispen Binit Prullenbak...


 
Image of Gispen Contour Magazinerek
 

Gispen Contour Magazinerek

Het Gispen Contour Magazinerek levert een nieuwe en slimme kijk op de alom bekende krantenbak. Door het gebruik van de schuine zijden in de bodem blijven bladen of boeken staan zonder weg te glijden. Mooi design, handig voor thuis en op kantoor!


 
Image of Gispen Contour Tray Schaal
 

Gispen Contour Tray Schaal

Een prachtig design, bijna een kunstwerk! Maar ook gewoon een superhandige schaal voor sleutels en post. De Gispen Contour Schaal heeft het beste van beide!


 
Image of Gispen Leaves 45 Magneten
 

Gispen Leaves 45 Magneten

De Gispen Leaves zijn oorspronkelijk ontworpen voor het museum Boijmans van Beuningen. Maar de Leaves Richard Hutten blijken zeer geliefd bij designliefhebbers! De set bestaat uit groene blaadjes in verschillende tinten, en één rode!


 
Image of Gispen Outline Tafelklok 27,2 x 16,5 cm
 

Gispen Outline Tafelklok 27,2 x 16,5 cm

Gispen Outline Tafelklok is de alom bekende schouwklok in een super modern jasje. Deze minimalistische klok met stoere contouren past in een modern interieur maar zeker ook bij een romantische stijl. Een handige design klok voor op kantoor of thuis.