Image of Fair Trade Original Diamant Vaas Glas
 

Fair Trade Original Diamant Vaas Glas

Het ontwerp van deze bijzondere Diamant vaas van Fair Trade Original is geïnspireerd op de Oosterse origami vouwtechniek. Zo lijkt de vaas gemaakt van gevouwen papier! Waar zet jij deze glazen diamant neer?


 
Image of Fair Trade Original Diamant Vaas L
 

Fair Trade Original Diamant Vaas L

Het ontwerp van deze royale vaas is geïnspireerd op de origami vouwtechniek. Het is net alsof hij is gemaakt van gevouwen papier, maar hij is toch echt waterdicht. De fabriek Sang Arun in Thailand maakt de vazen.


 
Image of Fair Trade Original Diamant Vaas S
 

Fair Trade Original Diamant Vaas S

Het ontwerp van deze royale vaas is geïnspireerd op de origami vouwtechniek. Het is net alsof hij is gemaakt van gevouwen papier, maar hij is toch echt waterdicht. De fabriek Sang Arun in Thailand maakt de vazen.


 
Image of Fair Trade Original Grid Vaas
 

Fair Trade Original Grid Vaas

Zie jij het al voor je? Deze prachtige Grid vaas op jouw eet- of salontafel! De in Thailand gemaakte vaas wordt op een speciale manier bewerkt waardoor de mooie combinatie ontstaat van de matte buitenkant en de diepere glanzende groeven.


 
Image of Fair Trade Original Jali Glazen Doosje
 

Fair Trade Original Jali Glazen Doosje

Show jouw mooiste items in dit glazen doosje van Fair Trade Original! Vul het glazen doosje met souvenirs, sieraden, veertjes, een cactus of verzamel zelf een mooi stilleven. Zo tover jij dit doosje om in een waar pronkstuk!


 
Image of Fair Trade Original Mand Zeegras
 

Fair Trade Original Mand Zeegras

Deze mooie Fair Trade Original Mand is met de hand gemaakt in Vietnam. De mand is vervaardigd van zeegras en heeft lederen hengsels. Gebruik de multifunctionele mand als lectuurbak, opbergmand voor speelgoed of als eigentijdse woonaccessoire! Bestel Fair...


 
Image of Fair Trade Original Picknickmand
 

Fair Trade Original Picknickmand

Voor een middag picknicken moet je al dat lekkers wel in een mooie mand meenemen! Wat te denken van deze mooie Fair Trade Original mand. Een volledig met de hand gevlochten mand van kaisagras maakt het romantische picknickplaatje wel compleet!


 
Image of Fair Trade Original Suai Vaas
 

Fair Trade Original Suai Vaas

Zie jij het al voor je? Deze prachtige Suai vaas op jouw eet- of salontafel! De speciaal in Thailand gemaakte vaas wordt op een speciale manier bewerkt waardoor de mooie combinatie ontstaat van de matte buitenkant en de diepere glanzende groeven.


 
Image of Fair Trade Original Zeegras Mand
 

Fair Trade Original Zeegras Mand

Deze mooie Fair Trade Original Mand is met de hand gemaakt in Vietnam. De mand is vervaardigd van zeegras en heeft stevige hengsels. Gebruik de multifunctionele mand als lectuurbak, opbergmand voor speelgoed of als eigentijdse woonaccessoire!


 
Image of Fair Trade Piet Hein Eek Dienblad
 

Fair Trade Piet Hein Eek Dienblad

Fair Trade Original bestaat al weer 50 jaar en speciaal voor deze gelegenheid heeft Piet Hein Eek dienbladen ontworpen in samenwerking met houtbewerkers en pottenbakkers in Vietnam. De manden zijn van dun palmhout. Design opbergmand in de woonkamer. Bestel...


 
Image of Fair Trade Piet Hein Eek Kan 'DIK'
 

Fair Trade Piet Hein Eek Kan 'DIK'

De Fair Trade waterkan is onderdeel van de stoere DIK servies lijn, ontworpen door Piet Hein Eek. Het simpele en strakke servies is gemaakt in de Sang Arun fabriek in Thailand. Volledig gericht op hun specialiteit; dik servies produceren. Bestel Fair...


 
Image of Fair Trade Piet Hein Eek Schaal
 

Fair Trade Piet Hein Eek Schaal

Fair Trade Original bestaat al weer 50 jaar en speciaal voor deze gelegenheid heeft Piet Hein Eek dienbladen ontworpen in samenwerking met houtbewerkers en pottenbakkers in Vietnam. De manden zijn van dun palmhout. Design opbergmand in de woonkamer.


 
Image of Fair Trade Piet Hein Eek Vaas M
 

Fair Trade Piet Hein Eek Vaas M

De Fair Trade Original Vaas M is gemaakt in samenwerking tussen Vietnamese pottenbakkers en Piet Hein Eek. Met zijn moderne kijk op de traditionele Vietnamese schilderingen heeft deze vaas een verrassende moderne en grafische uitstraling.


 
Image of Fair Trade Piet Hein Eek Vaas S
 

Fair Trade Piet Hein Eek Vaas S

Dit Fair Trade Original Vaasje is ontworpen door Piet Hein Eek in samenwerking met Vietnamese pottenbakkers. Traditionele kleuren en motieven worden in een nieuw jasje gestoken, het resultaat is een verrassend modern vaasje. Prachtig te combineren!


 
Image of Fair Trade Vaas breed Origami
 

Fair Trade Vaas breed Origami

Het ontwerp van deze royale vaas is geïnspireerd op de origami vouwtechniek. Het is net alsof hij is gemaakt van gevouwen papier, maar hij is toch echt waterdicht. De fabriek Sang Arun in Thailand maakt de vazen.