Image of Design House Stockholm Knot Sierkussen à 30 cm
 

Design House Stockholm Knot Sierkussen à 30 cm

Liefde op het eerste gezicht, bij het zien van deze Knot wisten we zeker dat het bestaat! Dit fantastisch speelse ontwerp van Design House Stockholm is door de zachte kleur een perfecte woonaccessoire. Nog leuker: combineer meerdere Knots met elkaar!


 
Image of Design House Stockholm Lotus Kandelaar
 

Design House Stockholm Lotus Kandelaar

Een kandelaar die je makkelijk een nieuwe plekje in je huis kan geven zonder dat er kaarsvet lekt of je je handen brand, dat is de Design House Stockholm Lotus kandelaar. Een mooi voorbeeld van een functionele sfeermaker voor thuis.


 
Image of Design House Stockholm Nordic Light Kandelaar
 

Design House Stockholm Nordic Light Kandelaar

Design House Stockholm Nordic Light kandelaar is de Zweedse kijk op design kandelaars. Hout en vuur gecombineerd in een ontwerp geeft altijd een pure uitstraling. Deze kandelaar staat erg mooi op een gedekte tafel of als sfeermaker op het dressoir.


 
Image of Design House Stockholm Pleece Throw Plaid
 

Design House Stockholm Pleece Throw Plaid

Kruip onder dit zachte Pleece Throw plaid van Design House Stockholm. Het tijdloze design is gemaakt van een unieke samenstelling van polyester en viscose, wat hem heerlijk warm maakt. Leg de Zweedse leukerd op de bank en geniet van zijn eenvoud.


 
Image of Design House Stockholm Shell Waxinelichthouder
 

Design House Stockholm Shell Waxinelichthouder

Design House Stockholm Shell waxinelichthouder is de Zweedse glanzende kijk op waxinelichthouders. In het design is een stijlvolle afdekplaat meegenomen wat doven makkelijk maakt maar het design in takt houdt. Ook gesloten is hij mooi!


 
Image of Design House Stockholm Step Ladder
 

Design House Stockholm Step Ladder

Design House Stockholm Step ladder is de Zweedse design kijk op de trap die we binnenshuis gebruiken. De stijlvolle vormgeving en de opbergmethode maakt dat je deze trap thuis aan de muur in de keuken of hal een mooi plekje kan geven.


 
Image of Design House Stockholm Timo Tumbler Glas 0,33 L - 4 st.
 

Design House Stockholm Timo Tumbler Glas 0,33 L - 4 st.

Wauw, dat is nog eens een mooie set glazen! Dat is wat je dacht toch? Het wordt nog beter, want de Design House Stockholm Timo Tumbler glazen vul je namelijk zowel met koude als warme dranken. Het glas is namelijk 30% sterker dan normaal glas, fijn! Bestel...