Image of Casa Vivante Agna Spiegel
 

Casa Vivante Agna Spiegel

De Agna spiegel van Casa Vivante is een wel heel bijzondere spiegel. Het frame loopt namelijk van smal naar breed. Hierdoor ontstaat er een verbrede onderkant, waar je gemakkelijk nog wat extra spulletjes in legt. Handig!


 
Image of Casa Vivante Amia Sierkussen 45 x 45 cm
 

Casa Vivante Amia Sierkussen 45 x 45 cm

Dit stoere Amia sierkussen van Casa Vivante is een goede steun in de rug. Hij is gemaakt van prachtig leder, waarbij meerdere vlakjes aan elkaar genaaid zijn. Dit geeft het kussen een mooie structuur. Industrieel comfort, wij tekenen ervoor!


 
Image of Casa Vivante Bolsena Sierkussen 45 x 45 cm
 

Casa Vivante Bolsena Sierkussen 45 x 45 cm

Het Casa Vivante Bolsena sierkussen is gemaakt van zacht katoen. Het motief is klassiek vormgegeven en de kleuren geven hem een vintage look. Leg er een paar in de hoek van de bank, leun achterover en ontspan: met zulk stijlvol comfort lukt dat goed!


 
Image of Casa Vivante Bolsena Vloerkleed 180 x 120 cm
 

Casa Vivante Bolsena Vloerkleed 180 x 120 cm

Tijd voor gezelligheid! Het vintage Bolsena vloerkleed van Casa Vivante geeft namelijk een sfeervolle en warme look aan jouw woonkamer. Aan de uiteinden van het kleed zitten franjes en het klassieke motief maakt hem mooi stijlvol.


 
Image of Casa Vivante Grazia Opbergdoosje
 

Casa Vivante Grazia Opbergdoosje

Al jouw frutsels berg je met gemak op in dit kleine Grazia opbergdoosje van Casa Vivante. Hij bestaat uit vijf vakjes die je met een deurtje opent. De binnenkant van de deksel is een spiegel: zo gebruik je hem ook als make-up doosje. Handig!


 
Image of Casa Vivante Lara Mand
 

Casa Vivante Lara Mand

Maak kennis met de Lara mand van Casa Vivante. Hij is gemaakt van stevig waterhyacint en gemakkelijk op te tillen aan de hendels. Praktisch én mooi om naar te kijken dus! Door de fraaie vormgeving zet je hem met veel plezier neer als decoratie-item....


 
Image of Casa Vivante Latina Vaas
 

Casa Vivante Latina Vaas

In de Casa Vivante Latina vaas komt jouw bloem pas echt tot bloei. Zijn ronde vorm en het keramiek, dat is voorzien van een glazuren textuur, zorgen voor een authentieke look. Leuke tip: combineer meerdere vazen met elkaar voor een fleurig geheel.


 
Image of Casa Vivante Morris Vloerkleed 170 x 120 cm
 

Casa Vivante Morris Vloerkleed 170 x 120 cm

Stoer is sfeervol! Want met dit stoere Morris vloerkleed van Casa Vivante geef je een flinke dosis sfeer aan jouw woonkamer. Het kleed is gemaakt van gevlochten leder en past daarom prachtig bij een industriële woonstijl.


 
Image of Casa Vivante Muro Vaas
 

Casa Vivante Muro Vaas

Alsof hij zo uit een oud klooster is gekomen, deze Casa Vivante Muro vaas! Zijn authentieke uiterlijk heeft hij te danken aan de glazuren textuur. Zet er een mooie kunsttak in of gebruik deze keramieken vaas gewoon als hippe woonaccessoire.


 
Image of Casa Vivante Pastina Plaid 130 x 170 cm
 

Casa Vivante Pastina Plaid 130 x 170 cm

Droom weg met dit heerlijke plaid van Casa Vivante. Het plaid, genaamd Pastina, is gemaakt van donzig wol en voelt super zacht aan. Bijna alsof er een wolk over je heen ligt! De twee kleuren contrasteren mooi en de franjes maken het plaid helemaal af.


 
Image of Casa Vivante Pastina Sierkussen 45 x 45 cm
 

Casa Vivante Pastina Sierkussen 45 x 45 cm

Droom weg met dit heerlijke sierkussen van Casa Vivante. Het kussen, genaamd Pastina, is gemaakt van donzig wol en voelt super zacht aan. Bijna alsof je tegen een wolk aan zit! De twee kleuren contrasteren mooi en maken het kussen helemaal af.


 
Image of Casa Vivante Verona Lantaarn
 

Casa Vivante Verona Lantaarn

Al heb je nog zulke mooie buitenverlichting, niets haalt het qua sfeer bij een echt flikkerend kaarslicht. Neem nu deze stijlvolle Casa Vivante Verona lantaarn. Het zilveren aluminium frame heeft een handvat en is dus gemakkelijk te verplaatsen.


 
Image of Casa Vivante Vida Bord à 45 cm
 

Casa Vivante Vida Bord à 45 cm

Met zijn authentieke uiterlijk zorgt het Casa Vivante Vida bord ervoor dat jouw maaltijd net iets mooier wordt gepresenteerd. Zijn looks heeft hij te danken aan de textuur van het keramiek. De ruime diameter van 45 cm is ideaal voor de grote eters. Bestel...


 
Image of Casa Vivante Zena Wandkleed
 

Casa Vivante Zena Wandkleed

Een stijlvol kleed voor aan de muur: met het Casa Vivante Zena wandkleed creëer je gemakkelijk een warme, bohemien look. Zijn zwierige franjes nemen jou mee naar Ibiza, of een ander tropisch eiland. In ieder geval een plek waar het warm is, zucht...