Image of Arne Jacobsen AJ Bankers Wandklok à 12 cm
 

Arne Jacobsen AJ Bankers Wandklok à 12 cm

De Bankers Wandklok is in 1971 ontworpen door de Deense architect Arne Jacobsen. De klok kenmerkt zich door een hoge functionaliteit en een prachtig design. Het ingebouwde Quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd rustig aan je voorbij gaat.


 
Image of Arne Jacobsen AJ Bankers Wandklok à 29 cm
 

Arne Jacobsen AJ Bankers Wandklok à 29 cm

De Bankers Wandklok is in 1971 ontworpen door de Deense architect Arne Jacobsen. De klok kenmerkt zich door een hoge functionaliteit en een prachtig design. Het ingebouwde Quartz uurwerk zorgt ervoor dat de tijd rustig aan je voorbij gaat.


 
Image of Arne Jacobsen AJ City Hall Wandklok à 21 cm
 

Arne Jacobsen AJ City Hall Wandklok à 21 cm

Arne Jacobsen ontwierp in 1956 een klok voor het gemeentehuis in Rødovre, Denemarken. Met dit ontwerp creëerde hij meteen een designicoon voor thuis! Deze versie van de City Hall klok is wat kleiner dan het origineel (gelukkig), maar even stijlvol!


 
Image of Arne Jacobsen Bankers Barometer à 12 cm
 

Arne Jacobsen Bankers Barometer à 12 cm

Met het Arne Jacobsen Bankers weerstation heb jij Piet Paulusma niet meer nodig! Zo kun je thuis het weer goed in de gaten houden en met een beetje oefenen zelfs voorspellen! En dat natuurlijk volledig in stijl. Bestel Arne Jacobsen Bankers Barometer...


 
Image of Arne Jacobsen Bankers Thermometer à 12 cm
 

Arne Jacobsen Bankers Thermometer à 12 cm

Met het Arne Jacobsen Bankers weerstation heb jij Piet Paulusma niet meer nodig! Zo kun je thuis het weer goed in de gaten houden en met een beetje oefenen zelfs voorspellen! En dat natuurlijk volledig in stijl. Bestel Arne Jacobsen Bankers Thermometer...


 
Image of Arne Jacobsen City Hall Tafelklok à 11 cm
 

Arne Jacobsen City Hall Tafelklok à 11 cm

De Arne Jacobsen City Hall tafelklok is een musthave voor elke designliefhebber! Dit ontwerp komt al uit 1939 en is wereldberoemd. Naast dat het een prachtklokje is, heeft hij ook een snoozefunctie en een lichtsensor. Dit is de ideale wekker!


 
Image of Arne Jacobsen LK Tafelklok/Wekker à 11 cm
 

Arne Jacobsen LK Tafelklok/Wekker à 11 cm

De grafische look en de metalen voet maken van de Roman Tafelklok een bijzonder exemplaar. De ingebouwde alarm- en snoozefunctie maken deze tafelklok multi-inzetbaar. Ideaal voor op je bureau of als wekker in de slaapkamer!


 
Image of Arne Jacobsen Roman Tafelklok/Wekker à 11 cm
 

Arne Jacobsen Roman Tafelklok/Wekker à 11 cm

De grafische look en de metalen voet maken van de Roman tafelklok een bijzonder exemplaar. De ingebouwde alarm- en snoozefunctie en lichtsensor maken deze tafelklok multi-inzetbaar. Ideaal voor op je bureau of als wekker in de slaapkamer!


 
Image of Arne Jacobsen Station Tafelklok/Wekker à 11 cm
 

Arne Jacobsen Station Tafelklok/Wekker à 11 cm

De grafische look en de metalen voet maken van de Roman Tafelklok een bijzonder exemplaar. De ingebouwde alarm- en snoozefunctie en lichtsensor maken deze tafelklok multi-inzetbaar. Ideaal voor op je bureau of als wekker in de slaapkamer!